O meni

Sem Andrej Milutinovič, osebni trener fitnesa ter 2x svetovni prvak v fitnesu ter Mr.Universe. Rodil sem se v Ljubljani 30.3.1983. Kot otrok in najstnik sem imel zelo velike probleme s težo kot posledica nezdrave prehrane in premalo gibanja. Vedno sem bil najdebelejši otrok na osnovni šoli,na košarkaškem igrišču ali v družbi svojih vrstnikov. Poslušal sem vse vrste žaljivk na račun teže in videza, a vedel sem, da ne bom vedno tak ostal; no, vsaj s tem sem se tolažil. Pri 11 letih sem imel že 110 kg, vrhunec vsega pa sem dosegel, ko so me na sistematskem pregledu izmerili in stehtali – star sem bil 14 let, meril sem 176 cm in imel kar 140 kilogramov!

Izmerili so mi srčni pritisk in številka zgornjega pritiska je pokazala 220. Dobil sem nitroglicerinsko tableto pod jezik za znižanje pritiska, saj so mislili, da me bo srčna kap ter me želeli zadržati v zdravstvenem domu in poklicati mamo.
Prepričal sem jih, da se v redu počutim in si izboril, da me spustijo domov, a pred tem sem moral podpisati izjavo, da odhajam domov na lastno odgovornost. To me je pa tako šokirali in »streznilo«, da sem še isti dan začel razmišljati, kaj lahko storim. Vpisal sem se na atletski stadion in začel trenirati suvanje krogle. Ker sem bil hitro zelo uspešen, sem bil sprejet na športno gimnazijo Ljubljana Šiška, tam pa se je začelo. Trenirati sem začel 2x dnevno, popolnoma sem spremenil prehrano in shujšal kar 40 kg v 3 mesecih. Začel sem hkrati s treningi atletike obiskovati tudi šolski fitnes in ko nisem imel atletskih treningov sem z bratom obiskoval tudi fitnes center Panter, kjer delam še danes. Ljubezen do fitnesa me je popolnoma prevzela in sčasoma sem, kljub velikim uspehom, opustil atletiko in se posvetil samo fitnesu, kjer sem začel dobivati obliko in kondicijo, ki ju nikoli nisem imel. Naredil sem tečaje za vaditelja in inštruktorja fitnesa in začel z delom osebnega trenerja, kar delam z največjim veseljem še danes.
Zase lahko rečem, da sem eden redkih ljudi, ki je prišel od debeluha do zmagovalca na fitnes tekmovanjih. S fitnesom sem si popolnoma spremenil življenje, izboljšal zdravje in izgled, spremenil odnos do hrane in rednega gibanja ter drugih stvari v življenju, ki vplivajo na kvaliteto le-tega. To svojo filozofijo fitnesa kot načina življenja sedaj prenašam na druge ljudi, ki mi zaupajo, da jim lahko s svojimi bogatimi izkušnjami in znanjem pomagam, da bodo tudi oni lahko dosegli podoben uspeh kot jaz, kajti če je uspelo meni, lahko uspe vsakemu!

Prej

Osebno trenerstvo že za 15€/osebo*

 

*cena velja pri treningu dveh ali treh oseb skupaj


Dosežki Strank