Izjave strank

Diana P.

Treningi so TOP. Zelo naporni, ampak hudi. 🙂 Po njih se počutiš, da si res naredil nekaj zase in da si dal maksimum od sebe. Kar se pa tebe tiče: daš moč za vztrajanje, za nadaljevanje, začrtane poti ne glede na to kako težko je. Pohvališ, ko je treba in daš motivacijo za naprej. In seveda spodbujaš pri uresničitvi ciljev.

Tina S.

Andrej ima visoke standarde in pričakovanja, ki jih tudi sam demonstrira. Treningi z njim so razgibani in poleg trdega dela se vedno nasmejiš. Andrej ima veliko znanja in izkušenj, kar se izraža v njegovim indivirualnem pristopu. Nikoli nisi si nisem mislila, da se bom veselila ure fitnesa in se tudi veselila željnih rezultatov. Hvala Andrej, želim ti še veliko uspehov.

Vesna L.

Andrej je najboljši motivator, pripravi te da delaš tisto kar je dobro za tvoje telo. Če hočeš v življenju uspeti ne moreš iti po krajši poti in enako je pri treningih. Ni lažje poti vendar je le Andrej tisti, ki me pripravi, da treniram do zadnjega atoma moje moči. Najbolj zanimivo mi je, ker nimam občutka, da šteje a na koncu vedno ve koliko še manjka. Res ne vem zakaj vedno povem po pravici, ko me vpraša, če je prelahko. Kot trener je najboljši, zato se vsako leto vračam k njemu na treninge.

Andreja Z.

Pri Andreju sem začela trenirati pred enim letom in na začetku sem si mislila, da zagotovo ne bom zdržala toliko časa. Sama sebe najbolj poznam in nisem najbolj vztrajen človek. Po enem letu še vedno spoznavam svoje telo in odkrijem kakšno novo mišico na telesu. Andrej me je pripravil do tega, da sem spremenila način življenja. Treningi z njim so sproščeni, dinamični, naporni, toda po njih se počutiš kot prerojen.

Osebno trenerstvo že za 15€/osebo*

 

*cena velja pri treningu dveh ali treh oseb skupaj


Dosežki Strank